Info


Gewoonlijk fotografeer ik een huwelijk van bij de voorbereiding tot na de openingsdans (maar niet later dan 24 uur). Je krijgt alle foto’s op een aantal dvd’s in hoge resolutie zodat je ze zelf kan afdrukken, vergrotingen mee bestellen of zelf een album mee kan maken. Op een gemiddeld huwelijk krijg je ca. 1500 bruikbare foto’s. Bij de dvd’s krijg je informatie waar je het best de foto’s kan laten afdrukken. De foto’s op de dvd’s zijn kleurenfoto’s. Deze kunnen eenvoudig worden omgezet in zwart/wit of sepia.

Ik fotografeer alleen maar huwelijken en woon te Holsbeek op de grens met Leuven.

In mijn hoofdberoep werk ik als wetenschappelijk adviseur voor de Vlaamse overheid ( www.iwt.be ). Vele projecten op het gebied van digitale beeldverwerking die in Vlaanderen uitgevoerd worden en steun krijgen van de overheid worden door mij beoordeeld. Ik heb een lange carrière in het domein van moderne digitale beeldverwerking achter de rug. Doordat ik in bijberoep werk en in mijn hoofdberoep een deskundige ben op het gebied van digitale beelden kan ik een niet te overtreffen kwaliteit / prijs verhouding aanbieden.

De foto’s die genomen werden tijdens de plechtigheden en op de fotoshoot kunnen reeds op het avondfeest getoond worden op een scherm.

Mijn voorkeur van fotograferen gaat uit naar de zogenaamde ‘journalistieke’ stijl. Ik probeer de dingen te fotograferen zoals ze zich voordoen, waarbij ik zo weinig mogelijk probeer te sturen of in te grijpen in de gang van zaken. Ik probeer zo weinig mogelijk op te vallen. In een trouwreportage probeer ik de sfeer vast te leggen door het fotograferen van de mensen, de dingen die gebeuren en de omgeving waar het af speelt. Dat kan door het fotograferen van het grote geheel, maar ook door het vastleggen van kleine dingen.

Een huwelijk fotografeer ik met devolgende NIKON toestellen: D5 D4 D700  D500 10.5F2.8 24F1.4 35F1.4 50F1.4 85F1.4 105F1.4 200F2 14-24F2.8 24-70F2.8 70-200F2.8